Muharrem İnce dükkanı kapattı Muharrem İnce dükkanı kapattı

CiddiGazete- Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Lal Denizli, üç günlük Alaçatı Ot Festivali için 15 milyon lira harcadı. İhale, deprem ve salgınlarda yapılan 21b'ye göre pazarlık usulü oldu. İki firmanın davet edildiği ve 18 Nisan-21 Nisan'da yapılan festival organizasyonunu 14 milyon 975 bin lira ile Startan Ajans kazandı.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, üç günlük Alaçatı 13'ncü Ot Festivali için 15 milyon lira harcadı. Festivalde Mor ve Ötesi, Ayhan Sicimoğlu ve Edis sahne aldı.

İHALE DETAYI YOK!

Üç günlük festival boyunca ne hizmetlerin satın alınacağına yer verilmeyen festivalin açılışına bir birinden ünlü isimler davet edildi.

Festival programı boyunca yarışmalar ve söyleşiler gerçekleşti. Sinan Meydan, Nebil Özgentürk'ün söyleşi yaptığı, Mor ve Ötesi, Ayhan Sicimoğlu ve Edis'in konser verdiği üç günlük ihaleye 15 milyon harcanması sosyal medyada gündem oldu.

"Öz'e dönüş" temalı festivalin tanıtımı Alaçatı'nın simgesi olan yel değirmenlerinde gerçekleşti. Açılışta bir konuşma yapan Lal Denizli, "Festivaller çok önemlidir. Festivaller kentleri diri tutan, turizmi canlandıran ve insanlara farklı deneyimler yaşatacak yegâne ortamlardır. Dünyada birçok kentin gelir kaynağı bu tip festivallerdir. Bu nedenle Alaçatı Ot Festivali'mizi istediğimiz seviyeye getirebilmek adına hayata geçireceğimiz birkaç uygulamamız olacak" dedi.